PENCUCI WANITA MAK DARA

Pencuci Wanita Mak Dara
Pencuci Wanita Mak Dara

Kebaikan
Pencuci Wanita Mak Dara yang berasaskan daun sirih, manjakani dan daun lidah buaya atau aloe vera bukan sahaja mampu membersih dan menyegarkan, malah turut mencegah sebarang jangkitan seterusnya mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita. Selain itu, ia juga dapat mengatasi masalah keputihan dan kegatalan, mengetatkan otot faraj, melembapkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan mengharumkan kawasan V.

LIDAH BUAYA
Daun lidah buaya yang berasaskan gel ini menggalakkan penghasilan kolagen dalam tisu kulit, membasmi sel-sel kulit mati dengan bantuan enzim proteolitik, di samping membantu merawat masalah kulit, memudarkan kesan parut, meningkatkan kelembapan kulit dan mengetatkan bahagian faraj.

SIRIH
Daun sirih pula bersifat antiseptik dan antibakteria yang mampu mengatasi masalah keputihan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita selain menentang sebarang jangkitan mikroorganisme seperti kuman dan bakteria serta merawat masalah jerawat dan kegatalan pada kulit.

MANJAKANI
Manjakani bersifat antioksidan yang bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin yang berbahaya dari tubuh badan, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser payudara dan rahim. Sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk membasmi bakteria dan
kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita, di samping mengatasi masalah keputihan dan mengecutkan tisu faraj.

Cara Guna:
Letakkan sedikit Pencuci Mahkota Wanita Ibu Halimah pada tapak tangan. Sapu dan ratakan pada bahagian intim. Biarkan seketika dan bilas hingga bersih.

Bahan Utama
Aloe Vera, Sirih dan Manjakani
Berat  130ml
Harga RM29.00