Media, Berita & Artikel

Di antara advertorial, artikel dan keratan berita JMD

Peluang Menjadi Stokis Jamu Mak Dara

picture

 

 

 

Jamu Mak Dara Sdn. Bhd. (JMDSB), pengeluar produk kesihatan tradisional berasaskan akar-akar kayu Jamu Mak Dara, kini semakin rancak melebarkan empayar perniagaannya ke seluruh Negara. Perancangan JMDSB membuka lebih banyak premis Jamu Mak Dara kini sedang dibukan untuk memnberikan peliang kepada sesiapa ssaja yang berminat menjadi stokes dan pengedar produk herba ini.


Pengarah Urusannya, Syed Muhammad Gaddafi Syed Ali, berkata langkah itu bertujuan untuk meklahrkan usahawan seramai mungkin usahawan di bawah label Jamu Mak Dara khusus bagi mereka yang inginkan menambahkan pendapatan bulanan terutama suri rumah dan ibu tunggal.


"Jamu Mak Dara kini mempunyai rangkaian perniagaan lebih daripada 200 stokis dan pengedar lebih daripada 200 stokis dan pengedar di seluruh Malaysia.

 

Di samping kita berniada menjual produk Jamu Mak Dara secara tidak lansung kita beramal membantu mereka yang bermasalah dalaman dan luaran., ' Katanya yang lebih dikenali sebagai Abib.


'Dalam perniagaan kita perlu jujur, ikhlas dan yang paling penting nawaitu mesti betul. Jamu Mak Dara satu-satunya produk herba tanpa kimia terbaik di pasaran. Usaha gigih tanpa kenal erti putus asa, kejayaan pasti menanti anda,' kata Kak Ann (Stokis Pandan Perdana) yang mencecah jualan RM50,000 sebulan, memenangi TV LCD 42 incibulan ini dan mengikuti percutian ke Bali.


Bagi membantu stokis dan pengedar meningkatkan jualan JMDSB membantu mengadakan sesi jelajah Bengkel Kecantikan di Melaka, Kuala Lumpur dan Pulau Pinang, malah akan mengorak langkah ke negeri lain dalam masan terdekat ini.

 

Selain itu, ikllan di pelbagai media elektronik dan cetak menjadikan produk Jamu Mak Dara dikenali ramai serta ,udah untuk mendapatkan pembeli.


Kepada yang ebrminat rebutlah peluang menjadi usahawan. Modal yang rendah, keuntungan yang tinggi. Siapa tahu 2010 ini anda menjadi usahawan segera yang tidak disangka=sangka. Malah anda berpeluang bersama rombongan Jamu Mak Dara ke Bandung, Indonesia pada Julai ini.


"Inilah masa, langkah bijak dan tepat untuk anda menjadi usahawan Jamu Mak Dara. Peluang sudah pun tersedia, tunggu apa lagi? Jika saya boleh lakikan, anda juga boleh berjaya. Di mana ada kemahuan di situ pasti ada kejayaan. Kotakan impian anda bersama Jamu Mak Dara ," kata Abib.


Kembali ke atas >